Full fläkt ^^

Yes nu är både orientaliska dansen & cyklingen avklarad =D

Igår efter jobbet åkte jag alltså på orientalisk dans eftersom de hade prova-på-dag nu innan kursstarten nästa vecka. Först sprang jag dock runt på stan och köpte byxor & skor att ha på mig när jag dansade :P
Drog med mig mamma på dansen för att det e så tråkigt att gå på sånt själv & umgås ju inte direkt så mycke me nån nu när Lisa flyttat som sagt...men iaf :) Gick in på Reacting (som träningsstället hette) & möttes av 3 biffiga killar som stod och höll koll på alla styrke-nörds i gymmet...trodde nästan jag kommit fel där ett tag men så himla världsvan som jag är nuförtiden (><,) så sa jag nonchalant:

- Hej! Vi ska bara va me på dansen vi...

Dom: - Öhhh...den e i källaren den...
sen fortsatte dom jämföra muslerna med varann eller nått annat spännande, stannade faktiskt inte å kollade utan gick nerför trappan. Bytte om & sen kom vi till motsatsen av flås-&-svett-rummet däruppe. Ett rum med frukt, nötter, kakor, saft, te, kaffe och brinnande ljus & även en liten tv där de visade en film med nån känd magdansös. Dom som satt där berättade att det snart skulle börja och att den andra gruppen varit tvungen att dra över tiden lite.
satt därför där och chillad eoch väntade på att få gå in medans vi kollade på tvn (herregud kommer aldrig på några villkor bli lika smidig som hon på videon...)

Efter ett tag var det alltså vår tur och vi började direkt med rörelserna som såg lätta ut men var sjukt svåra att utföra själv...sen har ju jag noll sinne för koreografi och sånt så när vi skulle sätta ihop rörelsern ahängde iaf inte jag med så bra :P Men det va asskojj men supersvårt & har nu betalat in anmälningsavgiften och går nu omkring och försöker träna på lite av rörelserna hemma...fattar verkligen inte hur i hela friden man kan göra sånna där axelskakningar! =Z

Idag då...gick upp halv 7 och började göra mig iordning inför Milkotrampet . Käkade en macka och en grynsull, packade alla grejer & drog iväg strax efter 8. Vid 9 anlände vi till F4 och började tycka att det va lite pinsant att stå där i vanliga (normala) kläder jämte alla trikånissar med geléstjärtar (ja dom har ju geléinlägg i byxorna!)
Gick & fick en nummerlapp (nr 206 för alla intresserade;) och började lugna ner mig lite trots att alla cyklade runt på sina snordyra tävlingscyklar och där kom jag på nått mountainbike liknande med ett halvtrasigt och skevt bakdäck (Emelies cykel ;P)
10 min innan start informerade de lite och lite av informationen var att 36 km-sträckan som jag skulle köra egentligen inte va 36 km utan 42 km!!! Tänkte bara OMG...det e ju verkligen helt lugnt om ni lägger på lite mer än en halvmil på min sträcka...gör det ni...verkligen det man vill höra 10 min innan man ska cykla iväg...
Starten gick vid 10 & jag ställde mig nästan längst bak i klungan då det alltid är roligare att köra om än att bli omkörd ^^ Dock kan jag inte påstå att jag körde om särskilt många under loppets gång men va himla stolt över att jag lyckades trampa om dom där ungarna med skitdyra cyklar och utrustning i första uppförsbacken faktisk XD körde även senare om en kille i min ålder & honom säg jag inte mer på hela sträckan *hehehehe* ;)
Men blev himla störd på en kille (som mamma kallar honom) som cyklade precis bakom mig och mamma under hela sträckan och skulle tjata med oss under hela loppet...

Självklart måste jag medge att jag trodde att jag skulle dö under vissa perioder (tex. i långa uppförsbackar med motvind...) men är himla stolt över att jag klarade att cykla hela vägen (särskilt att jag klarade Rödöbron åt båda hållen =) & att jag bara stannade på vätskekontrollen :) & som pris fick jag saft, bulle, medalj och en röd snigelköksklocka som det står Milko på ^^

(Bilder på mig & mamma före loppet kommer senare :)
Pappa skulle fotat oss då vi gick i mål men han hade förväntat sig att vi skulle komma en timme senare än vi gjorde...(tack för den!)
Att cykla 42 km tog för mig alltså 2h & 20 min...rätt bra för att inte ha cyklat på 3 år tycker jag ^^
(Dom som vann & cyklade 67 km kom i mål efter 1h & en kvart säger bara en sak:
Låt trikånissarna med rakade ben & gelérumpor hållas )


Kommentarer
Postat av: junie

haha jasså? Det var meningen att jag också skulle gå på det där prova-på-grejset (dansen) men jag hade ingen lust jag... två av mina kompisar var där.. synd att jag inte följde med då, hade ju varit lite kul att stöta på varandra där kanske ;)

2008-08-31 @ 12:51:18
URL: http://jujju.bloggagratis.se
Postat av: Helena

Helt rätt att vara stolt över att ha grejat loppet, det är mycket uppför och uppför och lite uppför till;) Nu råkar jag vara en av de där gelerumporna men det är en större prestaiton att cykla på helt vanlig cykel, cykla längre än vad man trodde från början och inte ha cyklat på länge!

Ha de så gott!

Helena

2008-08-31 @ 23:19:31
URL: http://livetigymmet.blogspot.com
Postat av: Månsa

Finns ju alltid tipsa om en riktigt bra <a href="http://www.cleanwise.eu/stadfirma">Städfirma</a> men riktigt bra

<a href="http://www.cleanwise.eu/stadtjanster/trappstadning">Trappstädning</a>

2010-01-28 @ 19:43:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0