Back in Business ^^

Va ju ett tag sen jag skrev & hoppas inte alla givit upp hoppet om nya inlägg & dörför dragit härifrån...

Ja, studenten var då den 5 juni och det klarade man ju av utan större problem.
Började med den omtalade CHAMPAGNEfrukosten som vi tjatat till oss av köket....men som vi var tvugna att döpa om till Saftkalaset pga. att vår störda studierektor sprang runt och jagade oss som en sinnessjuk gammal kärring när vi satte upp lapparna om frukosten ( LÅÅÅÅÅNG Historia...! )
Under den samlade vi alla studenter på Lindqvist & käkade lite frukost medans vi skrev i allas mössor.
Sen kom mamma, pappa, Fluff, syrran & Emelie och hälsade på dom en stund innan det var att springa för att ta hand om projektredovisningen i Byrackan.

Jag & Platt visade film om valpkullen som vi haft som projekt, delade ut lite broschyrer om PON & visade våra plancher medans Toffee visade upp lite konster eler bara sprang runt och hälsade på alla som kom in.
Precis när vi skulle plocka ihop kom rektorn som skulle bestämma om vårt projekt var värt ett pris så våra lärare fick ta hand om allt istälet eftersom vi var tvugna att springa och byta om.

Sen blev det mat...mmmm potatissallad :P  i Stora salen för alla Hund-3.or m. föräldrar och när vi nästan ätit upp var det dags för en springrunda igen för det var dags för fotografering...
Sen var det bara att dra in till gympasalen för att ta emot slutbetyg & pris för projektarbete & stipendium.


Under vår hundlärares tal kom alla tårarna hos alla som hade känslor i vår klass ;) Alla stod och grät floder på scenen och det gick inte att stoppa det...sen ut och sjunga studentsången (som vi inte kunde...) & träffa alla föräldrar med de fula/gulliga/hemska//söta plakaten ;) (kan ju berätta att jag hade en get på mitt plakat :P)

Efter blomutdelning till alla man kunde hitta i vimmlet och många kramar med alla som var värda dom packades alla saker in i bilen & transporten och färden drog vidare mot Tidaholm...

Efter mycket mycket krångel och letande hitade vi fram till Aplagården där jag kanske kanske ska jobba i vinter...Helt sjukt snygga hästar hade dom och ett helt sjukt snyggt stall med tillhörande ridhus!
Fick också se huset där jag isåfall skulle bo, riktigt fint det me :P Kan ju säga att jag blev ju inte mindre sugen på att jobba där direkt... ;)

Efter det blev det Skövde där vi skulle bo över natten innan vi drog vidare till Kristinhamn för att hämta upp Hero :D
Mötte upp me Susanne & Emelie där & vi drog och köpte pizza & lite frukost till morgondagen...

Nästa dag åkte vi vidare mot Kristinhamn...kl kvart i 5 på morgonen ;)
Linnea kom och eskorterade oss så vi hittade dit och sen var det bara att lasta in grejerna och ponnyn för att dra vidare hemåt...i värmen...
Blev många stopp för rastning av hundar, vattning av häst & människor innan vi var hemma...vid 5 på efter middagen...
(Måste tillägga att min häst äter jordgubbsglass :P)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0