Miss Happy Times

...mm det gör jag nu när allt e bajs...

Har iaf varit på gymmet å tränat lite å hoppas bli lite slimmad till sommarn trots att man e i England...men åkte å köpte frukt å havregryn efteråt så dom kan sluta klaga på att jag äter av deras mat typ samtidgt som jag får i mig nått nyttigt...så kan ju deras frukt ligga där å ruttna! (Men då får jag väl skäll för att den gör det me...!)

MiSS HaPPy TiMES!!!






PoK

Fortsättningen...

ja nu är det bara å vänta å se hur det blir...

Idag på morgonen snackade jag med min förmedling, å hon som har den tyckte att det här var ju förjävligt rent ut sagt å sa att hon skulle försöka så gott hon kunde med att försöka hitta nått ställe där jag kunde va de sista 2 mån om jag skulle vilja byta... :)
Så nu får jag se...kommer ju att va en aning kylig stämning nu efter den där utskällningen kan jag ju lova...
Har inte träffat nån av föräldrarna idag å ser inte fram emot att träffa mamman...*grr*

Idag har jag plockat undan, sopat golven, sen va jag ute å red i regnet (TRAVADE Millie...), diskat, dammat, bytt sängkläder hos Elise, DRAGIT UNDAN GARDINERNA I ANNIS RUM, tvättat, PLOCKAT UNDAN STELLAS SKOR (motvilligt...), puffat upp kuddarna i sofforna (dah!), mockat ur stallet, täckat hästarna å släppt ut dom i yarden å nu...
...ska jag BARA stryka kläderna ur BARNENS TVÄTTKORG, bära ner alla Annis skitiga kläder till tvättrummet,tvätta ännu mer....tänker fan inte skura golven å städa ungarnas badrum idag iaf...!

Dessutom tog jag fram brevet jag fick från dom innan jag började å jag gör så sjukt mycke mer än vad som står...det här var vad som stor i det:

Duties:

Term-Time
8-9am Ensure Elise has breakfast & catches bus. Tidy kitchen and feed horses.
3 hours during day light house-work/ironing/horse-care
3.45pm Greet Elise off bus. Go riding/ or to piano or swimming lessons.
Prepare supper a 2-3 nights per week.
6 - 6.30pm Parents arrive home
Babysit 1 or 2 nights per week

School Holidays:
(longer hours) 8am -6pm Do fun things with the children, including riding, swimming, cinema, walks & picnics, shopping, arts & crafts, baking, plus some housework!!

We would like an au pair who loves horses and is a reasonable rider to be able to go out on hacks. Will be expected to do general horse-care including mucking-out when horses are stabled
...

Behöver jag säga nått mer än att dagarna inte ser ut sådär...å kollade även upp vad light housework betydde när man va au pair...å man skulle inte:
- Vårstäda (har jag fått göra...)
- Skura toaletterna som familjen använder (ok...då ska jag ALDRIG göra det nå mer iaf för det e sjukt äckligt!)
- Putsa fönster å liknande...
 mm mm..

...dessutom beskriver mamman familjen såhär:

We are a friendly, laid-back, sociable family, with lots of friends popping in. (Jo lr hur!)



jaja....nu har jag beställt taxi till flyget på torsdag iaf...tänker ju inte direkt be mamman skjutsa mig...

fortsättning följer väl nu måste jag gå å göra lite fler duties som inte är inkluderade i lönen...

PoK

JAG HATAR DIG!

...du ska bara veta hur mycke jag hatar dig!

Har just återhämtat mig (lr håller på tårarna rinner fortfarande,,,) då jag just fick en utskällning av mamman...en ordentlig jävla utskällning också!

Hade just käkat å gått upp på mitt rum å satt mig vid datan...när mamman kommer in å säger att nu ska jag ha några ord med dig å drar fram en lapp...

Sen börjar hon säga hur dålig jag har varit den senaste månaden å säger att jag missar massa uppenbara saker å att hon tycker det verkar som om jag blivit så jäkla slö...sen har hon en lång lista på uppenbara saker som hon inte fattar varför jag inte gör tex.

  • * "Du har inte dragit undan gardinerna i Annis rum på hela veckan" (Jag hade ingen aning att jag skulle göra det, å när jag sa det så påpekar hon att det e väl uppenbart!
  •  * "Du har inte lagt in handdukarna å lakanen i skåpet i badrummet som jag sa åt dig å nu fick jag göra det sj" (Jag hade visst gjort det!!!! Kan lova å svära på allt att jag verkligen gjorde det...men hon bara gav mig en blick som "jo lr hur ljugpotta där...)
  • * "Du har inte ridit Millie tillräckligt mycke för hon va inte alls i form idag på tävlingen å hon behöver travas mycke mer än du gör nu" ( Jag har visst ridit Millie! men saken e den att hon velat att ja ska rida tillsammans med Elise när hon kommer hem å vill inte Elise ut å rida så får jag ju inte rida eftersom ja inte får lämna Elise ensam...å när ja e ute å rider vill inte Elise ens trava så mycke!)
  • * "Du borde visa mer tacksamhet för du kostar faktiskt massa mer för oss när du följer me ut å käkar å följer me på aktiviter å sånt" (Jag måste för det första typ följa me när dom e ute å käkar för enda anledningen till att dom åker ut å käkar brukar va för att d inte finns nån mat hemma, för det andra så har jag frågat om jag ska betala de första gångerna men när dom alltid säger nej så slutar man ju efter ett tag, plus att det ju börjat kännas som att va ute med familjen å jag tackar inte alltid min familj hemma för allt så har säkert glömt det ibland)
  • * "Det är en massa kläder du inte strukit å bara lagt tillbaka i flera veckor nu...så jag har nu fått stryka dom sj..jag har alltid lagt tillbaka dom i barnens tvättkorg men du har ignorerat dom" (Hon hade tom. med sig kläderna snyggt ihopvikta, å jag sa att jag hade ingen aning om att barnen hade en egen tvättkorg utan att jag trott det va hennes kläder, annars har ni ju läst innan att jag brukar styrka tonvis med kläder! Så inte fan brukar jag lämna sånt som jag vet är ungarnas iaf!)
  • * "Du har inte hängt upp de 2 handdukarna i köket å bara sett till så det ser snyggt ut" (Det brukar jag visst göra men ett antal fler personer lär ju ha varit i köket innan du kommer hem på kvällen kärring!)
  • * "Du kan väl ta dig tid att plocka undan mina skor som jag brukar lämna under köksbordet å ställa dom vid trappan" (...gör det själv lata fan! Det ingår inte att jag ska plocka upp efter dig, bara att plocka upp efter ungarna...)
  • * ...sen var det massa mer men resten av tiden ägnade jag åt att hålla tårarna borta då jag e crap på att hålla dom borta när folk skäller på mig...särskilt nu när jag försökt så himla länge att hålla god min trots alla problem me henne å verkligen inte vetat hur mycke "fel" jag gjorde...
Nu har jag snackat av mig både på bloggen, me mamma, me kompisar å me förra aupairen (som kände igen sig rätt bra!) så e lite lugnare men fortfarande så jävla förbannad å frustrerad...

...ska iaf aldrig följa me dom ut å käka lr åka på nått me dom lr be dom om nånting mer...

Hoppas verkligen jag får snacka med nästa aupair dom ska skaffa innan hon bestämmer sig för att åka hit...ska hänvisa henne till min blogg så får vi väl se om hon väljer att komma hit lr inte...

PoK



Happy Times!!!

...In Bristol of course!

Jadu i fredags kom veterinären och kikade på Hanna (Elise ponny) och konstaterade att hon antingen var allergisk eller hade en infektion i luftvägarna...

...men historien bakom det här var att veterinären kom 2 timmar innan det va meningen att han skulle dyka upp så jag stod i badrummet och hade precis hoppat ur duschen och höll på att använda en brun-utan-sol-servett som jag fått gratis från Apoteket när jag köpte solkräm...iaf fick jag lite smått panik när jag hörde att det knackade på nedervåningen! :S

Så slängde bara iväg servetten, sprang in i rummet slängde på mig en hoodie å ett par byxor å rusade nerför trappan xD
Haha veterinären skulle bara vetat :P

Å efter denna incidenten hade jag stora fläckar av brun-utan-sol på ena högerarmen...förjävligt!


På kvällen åkte jag & S till Hanna i Bristol ...lr ja i Kingswood...som jag ritat en vägbeskirivning till hur man hittade dit mha Google map ;) Min karta hade tom. egenritade bilder ;) Den ni !

Vi hittade ändå himla bra mha min karta måste jag säga! Det va typ bara i sista svängen vi svängde höger istället för vänster lr nått sånt ;)

men iaf...den här gången fick jag & S tom. ett eget rum och en dubbel luftmadrass hos Hanna! *jippijej*



Vid 22 begav vi oss till busshållplatsen å klev på partybussen...ja det va verkligen en partybuss iaf hade dom supit till det ordentligt på övervåningen i bussen...det va 20 pers däruppe som efter ett tag alla va tvungen att kliva av å ställa sig å pissa...ja killarna iaf :P


Dessutom blev vi utsatt för rasism på bussen!!! :O Vi satt å snackade me varandra å skrattade å bara hade en HAPPY TIME! XD å då en tjej på sätet på andra sidan vänder sig till oss å säger :
- If your in fucking Bristol speak fucking English!
Vi bara... :O :O :O
Sen utbrister S:
- Ehm...Happy time?!

Haha tjejen blev så sur så när bussen stannade vid nästa hållplats så klev hon av å pekade finger åt oss när bussen åkte därifrån xD

Vi mötte upp Perrine och Marine (franska aupairer) utanför Hippodrome sen bar det av mot Oceana...HAPPY TIMES!

Å eftersom Hanna i fyllan skrivit upp sig på nån lista förra gången så fick jag, S och hon gratis inträde! HAPPY TIMES!


Där inne serverades VK 2 for 1 så det va det som gällde hela kvällen ;) hehe...sjukt bra!

Taurin, koffein och vodka (mycke bra kombination om man ska parta hela natten!) HAPPY TIMES!

Vi fick också ställa oss å visa vägen för folket som skulle på toaletten eftersom dom konstant gick fel...dåååligt ;) ...killen där på fotot tror jag också va en av dom som gick fel väg...(?)


Sen var det dancing som gällde hela natten ...nice music, happy people, HAPPY TIMES! (han där bakom på nästa kort räknas inte till Happy People-skaran ;)


Ja iof så satt vi inne i "Paris-baren" å snackade me några killar å sa att vi va fastighetsmäklare...tyvärr råkade jag säga att jag fick 40% av min försäljning å ruinerade allt...sorry guys! ;)


Men vi partade iaf till kl. 3 när dom stängde :O Gud va besvikna vi blev! Vi va ju inte alls trötta...varför stängde dom vid 3 liksom..hallå det e ju nästan svensk stängningstid!
så vi vandrade upp på Park Street å stötte ihop me 2 killar som vi snackade lite me...dom va faktiskt riktigt schyssta :) Men när inträdet till det stället dom skulle till kostade £5 å vi bara tänkte va där en stund å alla va hungriga..ja utom jag :P så skippade vi det å gick å köpte mat istället :P

Sen tog vi 4-bussen hem till Hanna å försökte så tyst som möjligt däcka inne på rummet ^^



Vaknade vid 10 nångång av att S snackade om att hon hade drömt om massa ungar som sprang omkring utanför rummet å att "TEGEL-LOTTA" åkt rutschkana på magen nerför trappen...(allvar S TEGEL-LOTTA!  det måste varit alkoholen som spökade när du fick till det där namnet på ungen!)

Käkade lite frulle å sen tog vi bilen mot City Center...gillar inte å köra halvbakis men det gick bra...

Vi drog en sväng på Cabot Circus å jag köpte ett skjortlinne å en t-shirt från H&M :)

Å S köpte den här faktiskt oerhört snygga jackan på Urban Outfitters (dock framhäver hon den inte så bra på den här bilden ^^)


När vi va färdigshoppade drog vi hem till landsbygden igen ^^


Tyvärr va ju ungarna hemma när jag kom hem så fick ju inte direkt vara ifred...jag drog dock in i duschen å skrubbade å skrubbade mina armar så att brun-utan-sol-skiiiiten skulle försvinna!
Mina armar va helt knallröda efter det men såg ändå mycke bättre ut än innan!

Sen fick jag stå ut me Elise tjat ...ja tills nu....å snart (?) ska vi ut å käka nånstans...får väl se vad det blir för spännande ställe idag ^^

PoK
& HAPPY TIMES people!


Operation - Rädda halvdränkt får ur lerdike!

...ja det va vad jag fick göra på min "stillsamma" ridtur!!!

Gav mig ut på en ridtur på Millie vid 10-tiden och bestämde mig för att ta en lite längre runda som jag bara gått å cyklat förut...
När jag kommit in en bit på den slingan märkte jag att jag ridit för långt (skulle ha svängt av till höger) men fortsätter en bit till bara för att kolla vart jag hamnar...
När jag och Millie sakta lunkar fram på vägen ser jag i ögonvrån att det är ett halvdränkt får som sitter fast i diket bredvid!

Kastar mig av hästen och står lite halvchockad å funderar på vad jag ska göra...men kommer såklart fram till den enda rätta lösningen och binder fast hästen i grindstolparna på andra sidan vägen medan jag klättrar ner i diket där det halvdränkta fåret sitter fast i den djupa leran....(dikena här är inte som i Sverige utan här är dom djupa och sjukt branta + att det här diket va fyllt med lera och vass!)

Tänkte inte så mycke mer än att jag måste få upp fåret så fort som möjligt!

Fåret hade antagligen suttit fast där rätt länge för det va helt orkeslöst och det var bara huvet och lite av ryggen som stack upp ovanför ytan...å varje gång den rörde sig fick den nosen under ytan så jag va tvungen att hålla koll på det med så den inte dränkte sig själv....

Försökte att få tag på fårets ben så att den skulle kunna få nått grepp överhuvudtaget men va inte så jäkla lätt då jag stod nere i diket med lera ovanför knäna och va tvungen att gräva med händerna under ytan för att försöka hitta dom!
Det hade dessutom sjukt mycke päls som va helt dränkt av lera och det gjorde ju inte jobbet lättare direkt...
Samtidigt som jag försökte lyfta fåret,putta,  flytta benen och försöka få den att gå åt rätt håll (uppför det branta diket :S) va jag tvungen att lugna å hålla koll på Millie som stod å taktade på andra sidan vägen!

Har ingen aning hur länge jag höll på med att försöka få upp fåret, kändes som en evighet iaf och det va så sjuuuukt tungt!
Hade aldrig klarat det själv om det inte varit så att jag tränat styrka på gymmet nu i ca. 2 mån...men va ändå tvungen att ta pauser (både jag å fåret) för att klara det...

Till sist fick jag iaf upp fåret på dikeskanten och med bådas sista krafter lyckades det tas sig uppför den branta kanten...fåret gick några stappliga steg och föll sedan ihop av utmattning innan det långsamt fortsatte att ta sig tillbaka till de andra fåren (som stod å stirrade förvånat på det nu kolsvarta lerdränkta fåret)...

Själv klättrade jag mödosamt upp ur diket och konstaterade att jag brutit av alla naglar (och en hade brutits av mitt på å jag kunde då konstatera att det gjorde sjuuuukt ont!), att jag var helt täckt i lera och att mina jodphurs va fyllda av lera och vatten...

Gick tillbaka till Millie som tittade förvånat på mig medan jag hällde ur det överflödiga lervattnet ur skorna...tog sen loss henne och började gå den långa promenaden hem, då jag inte kunde rida eftersom jag då förstört sadeln med all lera...

(Undrar vad alla tänkte när de åkte förbi :P Trodde säkert att jag blivit avslängd rakt ner i nått gyttjedike lr nått :P)



Väl hemma var det att duscha som gällde...va inte direkt lätt att få av all lera heller, den satt som berget!
Och byte av kläder var ett måste då ALLA mina kläder...(ursäkta för kommande to much information) men tom. mina trosor var nerdränkta av lera!

Sen tog jag mig en välbehövlig lunch! Och fortsatte med mina riktiga arbetsuppgifter :P

Tänk vad som kan hända här ute på engelska landsbygden , va?


PoK
XoXo

Hatar bortskämda snorungar!

...ja jag e jävligt less faktiskt!

E sjukt trött å såg fram emot en lugn eftermiddag med kanske en ridtur som max...nä det första ungen skriker när hon kommer innanför dörren är:

- CAROLINE, WE HAVE TO GO SHOPPING!!!!!!!!!!!!

Å jag svarar trött:

- Why...?

- BECAUSE WE HAVE TO!!! NOW CAROLINE!!!

- No I wont go now...

(2 min senare)

- Nu ska vi gå!!!! För att imorn på DT (Hemkunskapen) ska vi göra chokladdoppade frukter å jag måste köpa en melon och jordgubbar!!!

- Ska vi åka till Cheddar bara för att du ska köpa en melon och jordgubbar?

-
Eh..JAAAAAA! (kollar på mig som om jag e helt dum i huvet)

- Why can't your mum or dad pick that up on their way home?

- Why should they?

osv osv osv osv....


Blev en jäkla lång argumentation ska jag säga er, om varför hon sa det här dagen innan hon behövde det då hennes pappa va å handla igår, om varför jag inte bara kunde åka å köpa det åt henne. Ja som sagt osv osv....

Men efter att hon ringt sin pappa (som inte hade tid att köpa nått...) gick jag med på att åka...dock....räknade ungen med att jag skulle betala för hennes frukt...men jag tog inte med några pengar ut till bilen å sen när jag sa det så blev hon sur å nu sitter jag här å väntar på att hennes pappa ska komma hem å ge henne pengar så vi kan åka å handla...

Ja, visst jag kunde lånat henne pengar till den där frukten men saken e den att jag kan inte låta henne köra med mig för då tar hon över totalt...det e sånna här småsaker som jag egentligen skulle kunnat gjort om hon bara frågat snällt å inte bara skrikit och kommenderat...

Dessutom kom det världens längsta bortförklaring om varför vi inte kunde rida medan vi väntade...(bortförklaringen inkl. många KANSKE, ISÅFALL och OM....)

suck...nä för tillfället less....men på fredag blir det party i Bristol på Oceana :D
Tack gode gud för det!

PoK

Fildelning värre än våldtäkt?!

Släpa in en 66-årig kvinna i ett buskage i södra Stockholm, misshandla, hota och våldta henne och ligg lågt i tio år:
 3,5 års fängelse.

Slå ihjäl en bög i Malmö:
3 år i fängelse respektive 1,5 år i sluten ungdomsvård.

Våldta en 13-årig tjej i Motala, håll för munnen för henne så hon varken kan skrika eller andas:
8 månaders fängelse och 800 000 i skadestånd.

Driv en sajt där folk byter filer med varandra.
1 års fängelse och 30 miljoner kronor i skadestånd.



The Pirate Bay + EU-valet

Jepp The Pirate Bay ligger inte lågt trots rättegången :D

...å självklart signar vi upp på ipredator!
Sidan är inte klar än men du kan skriva in din mail på den här sidan så kontaktar dom dig när de är redo :)
http://ipredator.se/

Dessutom har jag gått med i Piratpartiet...såklart ;)
BLI MEDLEM HÄR!

Och i år om jag på nått sätt kan så blir det Piratpartiet som får min röst...wow trodde aldrig jag skulle hitta nått parti som jag visste att jag verkligen ville rösta på! Men nu vet jag vad jag är emot...och detta partiet är de enda som är för det!

"Piratpartiet strider för rätten till ett privatliv och en balanserad upphovsrätt och det är vi ensamma om"


Wow, jag har ju blivit värsta aktivisten ^^ Gud vad bra jag är ;)

PoK
XoXo



Videoklipp - Engelska barnen bakar ^^

...jepp här kommer då klippen jag spelade in på ungarna när dom bakade muffins ^^







PoK
XoXo


Intagningstest i Köpenhamn

....ja nu var det dags att åka till nästa universitet...

Känns som om jag åker omkring över hela världen "bara" för att göra en massa intagningstest till veterinärhögskolor :P

Men fick iaf idag klart att den
1 maj mellan 15.00 - 17.00
ska jag befinna mig på
Det Biovidenskabelige Fakultet, Kobenhavns Universitet

Läskigt...

Men jag beställde biljetter direkt så jag åker från Bristol
den 30 april (nästa torsdag...) kl 06.15
och kommer tillbaka den 2 maj kl. 21.05


Kommer bo på ett vandrarhem som heter Hotel Euroglobe som ligger bara 8 min gångavstånd från universitetet där testet ska hållas...

Tror det kommer bli lite läskigt att åka till Köpenhamn sj...kommer va helt rädd för att inte hitta till testet å missa flyget mm. mm....ja precis som jag alltid e ni vet ;)

Dessutom försvinner alla mina pengar på nödvändiga transporter å boende...inte skojj alls...



Dessutom va hovslagarn här imorse...han skulle förövrigt ha kommit kl 8 så jag gick upp halv 8 för att ta in hästarna i stallet...(tog en j*vla tid by the way eftersom dom här störda hästarna bara sprang omkring å vägrade bli infångade *grr* ouppfostrade störda djur...)
Men iaf så dök han upp vid typ kvart i 9 lr nått...så jag fick stå å hålla i den ena hästen medans han skodde den andra...han va rätt trevlig å snackade en del me honom, men han hette inte Alex...så S det finns tydligen några stycken rätt unga hovslagare här *haha* ;)

Idag har jag annars bara känt mig allmänt hängig...tror ja hade nån släng av feber lr nått imorse när ja gick in efter skoningen för först frös ja sen svettades jag å va sjukt trött så somnade typ när ja satte mig å kollade på Without a Trace en stund...
Så jag har bara städat undan litegrann, orkar verkligen inte... dessutom ska jag laga mat sen...slänger nog ihop en chili con carne bara...som sagt...helt döööööd!
Har inte varit ute heller...annars brukar ja alltid va ute å gå, särskilt när det e 17 grader...men nä...usch vill bara lägga mig i sängen å glo...men snart kommer ungen hem...7 min kvar *suck* ...å vi ska ut å rida...(om hon inte har ont i benet idag igen!)


PoK
XoXo

Sommarvärme i England :D

...AJ LÖÖÖV IIIT!!!



Så sjuuuukt nice med värme! Å så sjuukt skööönt att va hemma helt själv!

Fick värsta långa listan på saker jag skulle göra idag dock! Så försökte göra så mycke som möjligt imorse så jag kunde gå ut i solen sen...blev att städa hela nedervåningen, tvätta ett antal lass me kläder å hänga upp ännu mer kläder...men sen så!

Drog ut cykeln ur stallet å trampade iväg till Wedmore å köpte solkräm :)

När jag kom tillbaka hade trädgårdsmästaren dykt upp så kände ju inte för att ligga å steka på gräsmattan direkt...men kunde ju inte gå in när det stog såhär på termometern:



...så det blev att plocka med sig Ipoden å gå "golfrundan", (inte lika mycke folk på golfbanan som tur var..) å det va så otroligt skönt att bara gå i solen å känna värmen! Äntligen börjar det likna nått!
Go sommar!



När jag kom tillbaka var det bara att sätta igång med tvätten igen..stryka några ton kläder....sen försökte jag spela lite piano...har ju haft uppehåll på det ett par veckor så fick börja om lite...
Vid 16 kom Elise hem å vi kollade på bakprogrammet som jag spelade in på henne å hennes kompis å som jag sen redigerade å la upp på Youtube eftersom de ville bli famous  ;)
(kommer lägga upp videon här på bloggen imorn kanske :)

Nu ska jag inte göra så mycke fram till att jag & S ska på gymmet vid 19 :) Ingen ridning idag eftersom Elise påstod att hon hade ont i benet...jaja...får väl rida imorn då...

Happy times people! Happy times!


PoK


Golfrunda... xD

...ja jag spelade inte golf jag bara gick där bland alla som spelade xD

Hade supertrevligt hos S igår på middagen :) Hon bor verkligen i en schysst och rolig familj :) Inga tysta smått pinsamma middagar där inte ^^ å goood mat som faktiskt smakade nånting :D d va på tiden... ;) Drog mig hemåt vid när kl närmade sig 00.00 :)

Vaknade imorse vid 8 men sov vidare faktiskt och vaknade inte förren vid hm...09.20 tror jag...snackade då med mamma, Emelie, pappa å Toffee (<3) på MSN :)  Skojj, har inte snackat me mina föräldrar sen jag åkte :P

Gick på en promenad efter frukost när jag blev lite bored av att sitta inne när solen sken utanför :) Så tog Ipoden och började vandra...gick en bra bit när jag bestämde mig för att ta av på Public footpath som ledde mig in på en mysig runda bland träden...men plötsligt kom jag ut på en jättestor golfbana!

Måste säga att jag blev lite konfunderad över vart jag nu skulle ta vägen men det kunde jag ju inte visa ;) så jag fortsatte gå som om jag precis visste vart jag var påväg och försökte att inte få en golfboll i huvet^^

Rätt kul va det för jag hade stängt av min Ipod men hade fortfarande öronsnäckorna i medan jag promenerade bland alla som spelade ^^ men iaf...
Efter en stund hör jag någon ropa rätt lågt till sin kompis:
- Look there is a girl at the golf course! (Det var bara de av manliga könet där å spelade....)
Och när jag hälsar å passerar några killar som säger Good morning...hör jag när jag gått förbi:
- Are you blushing, Dan?!
xD
Haha kul å höra kommentarer när folk tror att man inte hör dom ;)

När jag äntligen hittade fortsättningen på promenadleden var jag rätt glad eftersom jag kände mig uttittad när jag promenerade helt själv rakt över hela golfbanan xD


När jag kom tillbaka blev jag utsläpad av tjejerna som ville ha hjälp med att borsta hästarna...sen följde jag med till fots medan dom gav sig ut på en ridtur...så mycke walk idag!

Och mycke sol...tror jag måste cykla ner till Apoteket imorn å köpa ett solstift så att inte min näsa å mina kinder brinner upp :P Jepp det ska jag göra imorn när jag får min återvunna fritid ^^
Men sjukt nice med värme å sol :)
Idag kunde man lätt gå i kortärmat! 

Nä nu ska jag vila lite tills den traditionella söndagsroasten serveras :P

PoK
XoXo


Three Peaks - helgnöje ;)

...jepp inget festande här inte, här drar vi fram på cykel & till fots på lördagarna ;)

Ja...nu är man då tillbaka från dagens äventyr som var Three Peaks...ett cykeljippo för ortsbefolkningen som vi nu officiellt tillhör eftersom vi antagligen hamnar i Wedmore News (lokaltidningen ;)

Här är våran lilla rutt...



Det kändes i benen kan jag lova när man skulle uppför kullarna som sluttade i ca 60 grader eller mer allihopa.(..skojjar inte...)
Men nog klarade man det :D Sjukt nöjd :) Avslutade så klart på puben som alla andra ;)
Dock slog det inte Milkotrampet som jag & mamma gjorde i augusti förra året...det va sjuuukt jobbigt!!!!!

Här kommer lite bilder frän dagen: (observera att puben har öppet till Late XD)




När vi kom hem hade mamman glömt att lämna extranyckeln så vi fick bryta oss in genom ett öppet fönster ;)



Men nu ska jag dra iväg till S för jag är bjuden på middag där...å jag e sjuuukt hungrig...kommer dö av svält eftersom dom äter så himla sent där  :P

PoK

The Pirate Bay!!!!

...helt jävla sjukt!

Ofta fängelse liksom !!! Sätt dom som e värda det där istället...vad är problemet?!
Som om vi inte har nått viktigare att ta tag i än fildelning?! Som dessutom alla drar fördel av...lär er lite om hur det egentligen går till osv osv innan ni dömmer någon!?

Allt detta tjat är bara pga. att majoriteten inte är insatt!

Nu är min önskan att alla överklagar och får rätt!

http://www.dn.se/kultur-noje/musik/the-pirate-bay-domda-till-ett-ars-fangelse-1.846239

Älskar de flesta artisterna uttalanden här :

http://www.dn.se/kultur-noje/musik/svenska-artister-om-pirate-bay-domen-1.846588


Duktig aupair ^^

...jepp så går det när man inte bråkar med sin snälla aupiar ;)

Haha...ja idag har varit en lugn dag, lite städning som vanligt men annars lugnt å skönt :)

Vid 10 kom en av Elise kompisar över och de snackade lite med mina MSN-kompisar...tycktes ju roa dom en stund iaf ;) Dom tänkte sen baka men satte sig vid The Sims istället eftersom de inte fanns några ägg hemma...så jag så snäll som jag va erbjöd mig att åka ner till Wedmore med dom och köpa ägg...
snälla barn = snäll aupair ^^

Så medan dom roar sig sj får jag också ledig tid...så skööönt ;D

Läser igenom mina ballongflygarpapper som kom med posten idag :D ...dom ordnar även kurser så att man kan få flygarlicens å få flyga ballong själv...hur coolt skulle inte det va!? (synd att det är så sjukt dyrt...vet inte hur dyrt men lär ju kosta några 1000 kr...ska maila dom å fråga ;)
Lätt addat till sånt som jag skulle vilja kunna nu iaf!


Har precis käkat lunch och eftersom jag är en snäll aupair idag så gjorde jag även lunch till tjejerna som dom fick serverat vid datorn ;)

Om några timmar ska vi åka till Wells å lämna in Elise skor på lagning och hämta upp Anni..å blir säkert en tur till Starbuck's me skulle jag tro  ;)


Har just bokat bussbiljett till London, £35.50 :) Bokade in bussen utan byten så slipper jag släpa på min(a?) megatunga väsk(a/or?) alldeles för mycke :P
Sååå Sofie hoppas du nu bokar in att skjutsa mig till flyget kl 02.45 torsdagen den 25 juni  ^^ så skjutsar jag dig till flygplatsen (inte Bristol....det skulle jag aldrig orka...sorry..) veckan innan det...å om du har ork, pengar å lust kan du ju hänga på till London det vet du ;)

Har även deklarerat idag så hoppas att få in lite cash till sommaren så man klarar Yran ;) Kommer bli sjukt drag i år me mycke bra artister :D

Lady Gaga (US)
Amy Macdonald (UK)
A Camp
Ulf Lundell
Thåström
Lena & Orup
Takida
Timbuktu
TV On The Radio (US)
Sahara Hotnights
Opeth
Veronica Maggio
bob hund
Hello Saferide
Crystal Castles (CAN)
Frida Hyvönen
Petter
Sugarplum Fairy
Johnossi
Perssons Pack
Titiyo
Florence Valentin

m.fl mfl.
(problemet kommer bli att hinna se alla man vill se!)

Priset för 3-dagarsbiljett + camping är iaf 1145 kr...å nog ska ni lyckas skramla ihop det!?

PoK
XoXo

En bra dag :)

...ja FAKTISKT !

Efter mycket klagande här i bloggen har jag äntligen haft en bra dag :) Den ni, d väntade ni er inte ;)

Jo men iaf...klev upp vid 8 å fodrade hästarna, käkade frukost i lugn å ro å gjorde lite sysslor, sen vaknade Elise å jag satte mig vid datorn lite...

Strax efter 11 drog vi till Cribbs Causeway för Elise ville shoppa...likabra att få det avklarat så att hon slutar tjata om att jag åkte dit å shoppade me Anni :P
Hittade vägen dit riktigt bra (stolt ^^) å vi shoppade i ungefär en timme...jag va även så himla schysst att jag lät Elise köpa lunch på McDonalds ;)

Dessutom hittade jag en brun vattenfast mascara från Rimmel...alltså £4,88 ....varför är smink inte såhär billigt i Sverige :O



Sen drog vi hemåt...körde dock liiiiite fel så hamnade mitt bland alla nya Honda-bilar oooops xD Men efter lite knix och vändningar (precis utanför Honda-verkstaden där alla stod och glodde på oss...) hamnade vi på rätt köl igen å kunde köra in på motorvägen som va proppad me bilar...så jag fick köra om massa ^^ hihi....

Väl hemma käkade jag lunch å sen begav vi oss ut på en ridtur i solen ^^ När vi kommit tillbaka så gungade vi å åkte rushkana, Elise tränade hand-stands å jag hjulade lite ^^ Sen la vi oss bara på gräsmattan å solade å snackade typ...tänk att även hon kan va normal å trevlig ibland :P

Pappan kom hem å undrade om vi ville fälja me på en cykeltur så vi bytte om å cyklade en timme...när jag cyklar känns det som att jag ska dööö i uppförsbackarna å sen är det en stor friehet å man får nya krafter i nedförsbackarna :P
Dock e inte "min" cykel så himla bra så man rullar inte utan att trampa ... :P liiite störande...särskilt när pappan har en racer-cykel som rullar typ 10 m bara man nuddar tramporna...

Men iaf...när vi kom tillbaka fodrade vi hästarna å sen hjälpte jag Elise å städa rummet (medans mamman klagade på att kycklingen jag tog ur fysen imorse fortfarande var frusen så hon inte kunde laga middag...)å sen blev jag friii...å nu är jag även mätt :)

Så efter många jobbiga dagar va det en mycke mycke bättre dag :) Å snart e det helg...wiihooo!
Såg dock att det ska regna på lördag när vi ska cykla 25 miles....mindre bra...

PoK

Biltvätt å viktnojja...

...ja nå mer kan inte tilläggas...

Fick ju som sagt kliva upp vid 06.00 idag å skjutsa Anni..som tur var så slapp jag köra hela vägen eftersom det va fler ungar som skulle plockas upp så de hade beställt en liten buss till Glastonbury där alla plockades upp...
Dock orkade jag inte backa å vända på vägen jag stod på så tänkte köra runt...dålig idé...tappade bort mig ock fick köra genom Wells på hemvägen :P Tur att alla vägar bär till Rom ;)

På tal om Wells kom det ett brev från Strode College idag om att jag va välkommen till deras engelskakurs i Wells nästa torsdag mellan 10-12 ...kanske kan va skojj :) Dock e jag så himla inställd på att inte gå nån kurs nu så vette fan om jag vill ha nått mer som inkräktar på min då återvunna fritid :P
Får kolla om S kan byta jobbdag så att vi kan motivera varann kanske ;)

Annars känner jag mig helt trapped i huset eftersom jag har hand om Elise...som inte får lämnas ensam....så jag kan inte åka på en cykeltur, ut å rida lr ut å gå en kort promenad om inte hon följer med...å det e ju inte direkt så att hon vill göra det...

Skulle egentligen även åkt till Cribbs å shoppat me Elise idag (...suck...), men det blir imorgon istället...suck...

Sen tvättade jag min skitiga bil...dock har vi ju en sånhär bjässe till dammsugare:


...så kunde ju inte direkt baxa ut den å dammsuga bilen...fattar inte varför dom ska ha sånna tunga monster till dammsugare när det finns lätta små damsugare som inte låter så man skulle behöva öronproppar....

Men iaf blev slutresultatet rent iaf :)
 

Sen är det ju såhär...att är man hemma och inte gör någonting på hela dagen och inte kan träna nånting alls så blir man sjuuuukt viktnojjig om man inte redan är det innan!

Dessutom finns det ingenting annat att göra om man e stucked me en tjurig unge som bara sitter å läser/kollar på tv/spelar The Sims än att själv antingen:

- Äta (vilket gör att man sen känner sig ännu fetare efteråt...)
- Sitta framför datan (man känner sig j*kligt lat* )
-Kolla på tv ( se ovan)
- Kolla på film (se ovan...)

Så det är inte bra att ha hand om en unge som ska vara under ständig övervakning...hatar det! Jag vill att alla lov å skit bara ska va slut så att jag kan göra lite vad jag vill under dagarna!!!!) SNÄLLAAAAAAA!!!!!!!!


Ikväll blir det ju iaf gymmet med S, tur som fasen att man har det alltså...
Har just lagat en köttfärs- och fetaostpaj, hoppas den smakar ok...gillar inte att laga mat till den fisförnama mamman som tror att hon sj e bäst på att laga mat...

PoK
XoXo

FÖRBANNAD IGEN!!!!

ja ni som har lite koll på tidigare händelser kan ju gissa på vem!

Fick just reda på av Anni att det är jag som ska skjutsa henne till skolan imorn...kl.6 på morgonen...när jag inte ens börjat jobba!
Mest störande är att mamman inte ens nämnt det här för mig! Inte ett jävla ord...
När jag sa:
- Ska JAG skjutsa dig till skolan???
så svarade Anni typ...
-Tydligen...(å verkade veta att det här va ännu av hennes mammas påhitt å verkade skämmas lite..)

Ni fattar inte hur jävla pissed ja e...å nu ska jag gå runt å hålla det inom mig....saken e den att man som aupair är ihoptvingad att leva med folk man knappt känner, å när man sen fått en relation till dom vill man inte bryta den genom att börja säga emot å argumentera! Särskilt inte med den här förväxta bortskämde snorungen till mamma!

Nä nu ska jag åka å avreagera mig lite på gymmet...



Jävla kärring! (finns fler som den här låten passar på alltså ;)

Måndagen folks! ...å tisdag idag...

...den gck och tog slut men inte helt obemärkt :)

Igår gick jag upp vid 7 och eftersom det va sunshine on my window så klädde jag på mig några lager kläder, tog me mig Ipoden å gick ut :)
Började med att gå round the block och bestämde mig för att där testa att se vart en av The Public Footpaths ledde...bad idea...den ledde mig nämligen rakt ut på ett fält så jag blev dyngsur av alla dagg å när jag skulle hitta fortsättningen av stigen på andra sidan fältet fastnade jag bara inne i en stor taggbuske!...gav sen upp å fortsatte gå round the block istället...
Eller förresten inte gå...joggade faktiskt resten av vägen till jag kom hem...stolt! :D

Käkade frukost (flingor å 1 banan) å vid 10.30 så åkte jag på en cykeltur med Elise ;)

Sen blev det inte mycket gjort följande timmar...satt vid datorn å ringde Emelie på MSN så jag å ungarna satt å snacka me henne ;)

Vid 17 drog jag till S eftersom vi skulle ha påskmiddag :D
Hjälpte S ta in deras ponny...som förövrigt såg ut att behöva lite hovvård :S å sen hjälpte jag till me hönsen ^^
Å idag hade de fått en liten kyckling som virrade omkring med stängda ögon inne i hönsboxen...jag fick i uppdrag att lägga tillbaka den hos hönan...
Lättare sagt en gjort måste jag säga...den elaka hönan pickade bara på kycklingen när jag skulle lägga ner den hos henne....höns e inte min grej alltså...enda djuret jag inte gillar att hantera typ! Å nog fick jag mig ett hönsbett den här gången me..grr...
Men vi la kycklingen i halmboxen bredvid istället tills vidare...(kom senare tillbaka å lyckades lägga den hos hönan mha en kartongskiva som vi höll för så att hönan pickade på den istället för på mig :P)

Drog sen till affären för å införskaffa lite mer mat inför påskkvällen, dock kom vi 5 min innan affären stängde xD så de höll på att släcka ner när vi sprang runt å letade :P liiiite smått stressande ;) men vi hann! Fick sen uppleva den första bilkön här i England, som tur var så va den inte så lång :)

Vi försökte iaf fira lite påsk me sill, kokt potatis, gravlax, gravlaxsås å ägg me kaviar...fick inte den rätta påskkänslan men som sagt vi försökte ;)
Kollade på 2Fast 2Furious å sen blev det att åka hemåt...



Idag så började jobbet igen å jag va ute å matade hästarna vid 8....å föräldrarna e äntligen på sina jobb :D Så skönt att inte ha mamman rännande här hela tiden!
Dock så hade jag en lååååång lista på vad jag skulle göra...

Vid 10 tog jag cykeln å cyklade en sväng å sen fick jag veta att jag skulle skjutsa ungarna till nått ponnyklubb-informationsgrej...
Så nu springer jag runt å passar upp på ungarna å lyssnar på sjuuuukt långa historier som inte går ut på nått...men bara man säger Okey okey okey så märker dom inte att man inte lyssnar...

Men det e inte så lätt å skriva å lyssna samtidigt...

Tack vare Claire så blev jag av med ungarna en stund (:D). Skjutsade upp ungarna till henne å sen sa hon att hon skulle skjutsa dom resten av vägen å ta tillbaka dom när de var klara :) Tack!

Va ändå tvungen å stryka några ton kläder för att mamman ska se att nått e gjort :P
Å nu ska jag inte göra nånting tills ungarna kommer hem...så jävla skönt att inte ha nån som skriker på en typ var 5e minut!....
Bara jag å Kipper i huset :) ja å McGonagall också kanske ;)

PoK
XoXo

Min påsk i England :)

...jepp för som tant Anna sa så är det ju bara i Sverige som vi firar att Jesus blir uppspikad på korset ;)

Här firar dom ju uppståndelsen på rätt dag ;)

Iaf så blev den en stor engelsk frukost med croissanter, crossbuns, bacon,ägg, korvar å baked beans (som jag så snällt åkte ner å köpte i Wedmore på morgonen ;P)



Efter frukost åkte vi å tog en promenad i Ebba gorge ännu en vandringsled som går upp bland kullarna ;) Satt å solade där på toppen i typ 10 min (å mamman undrade om jag inte skulle bränna mig för att jag va rödhårig...öh...jag må va rödhårig men jag e inte allergisk mot lite sol :P)
 

Iaf när vi kom tillbaka till bilen gjorde vi som alla engelsmän gör efter att de gjort något...drog till den närmsta puben såklart! ;)
Satt där å drack lite juice i nån halvtimme innan vi packade ihop oss å drog hemåt igen...

Väl hemma så kollade jag på när ungarna sköt pistol (tydligen väldigt vanligt här i England att ungarna har som fritidsintresse...känns lite läskigt å stå å kolla på när ungarna hanterar stora svarta pistoler typ 1 m ifrån en bara ;P)



Efter en stund dök S upp å vi åkte till Cheddar å tog en promenad runt Cheddar Reservoir (typ en konstgjord sjö...) å kollade på får (känns lite weird att promenera mitt bland fåren å deras lammisar ;) Men dom e så sjuukt söta! Jag vill ha får!

Kom hem å kollade på Match Point me ungarna å sen blev det lite påskmiddag (lamm, rostad potatis, ärtpuré,kokta morötter å blomkålsgratäng...å sen blev det utdelning av påskägg (typ som på julafton :S) Jag fick mitt från Rich föräldrar, å från familjen så nu har jag allvarligt talat svullat i mig allt, tro det lr ej! XD mår sjukt illa by the way! S
å det e bra för då kanske jag inte blir lika frestad på ett tag eftersom jag nu är banned från allt godis from. tisdag!



Nu ska jag kolla på Catch and Release å bara ta det lugnt tills imorgon...då jag jobbar..typ...dom sa att jag jobbar om de behöver hjälp...betyder att jag tar hand om hästarna imorn iaf ;)
Om det e fint väder ska jag även försöka dra mig ut på en cykel/spring/gå-runda på morgonen :)

PoK
XoXo

Luftballong?

...vaknade ännu en morgon och utanför flög det omkring massor av luftballonger :)

Jag vill också!
Så nu har jag suttit å kollat upp priser hos olika Hot Air Balloon companies här i närheten.
Billigaste jag hittade avgår från Glastonbury och kostar £90 å det skulle jag faktiskt kunna betala.... å då ingår det här:

  •   Approximately One Hours Flight
  •  Champagne Toast
  •  Personalised First Flight Certificate
  •  Insurance
  •  Choice of Launch Sites
  •  Presentation Pack & Map Book
  •   Whole Experience Lasts About 3-4 Hours
Skulle du också vilja me S ?

PoK

Påskshopping :)

...me like!

Dock så blev det ju inte många pund kvar i plånboken... :P
Men det var jag värd efter en så dålig vecka, lr hur?!

Började dock dagen med att gå upp 07.30 å cykla en sväng :) Sjuuukt nice väder var det, vindstilla å sol å helt lugnt, var typ bara jag, fåren å en häger vakna ;) Väldigt nice var det :)


Vid 10 drog jag & S till IKEA utanför Bristol, å trots en knapp vägbeskrivning hittade vi fram, fasen vad bra vi är!
S behövde luncha litte så vi drog å käkade först...såg folk som käkade fiskpinnar å strips...vad är det för fel på folk här?!


Sen leatade vi upp en trädgårdsstol som S skulle köpa till sin familj...lr ja...vi fick en som jobbade där att leta upp den ;)

Å efter det blev det äntligen lite svensk matshopping!
Plockade på mig tunnbröd, päroncider och Swedish fish(röda/gula/gröna godisfiskar alltså ;) Kassan i butiken var dock inte öppen så man va tvungen å köa i "korvskiosk-kön" bredvid...dessutom va kyldisken trasig så det stod att man fick fråga om sill, kaviar osv. i kassan...

När jag kom fram var det en surpuppa som stod i kassan, å när jag frågade om sill/herrings sa hon att det hade dom minsann inte!
Men medan jag väntade på att S skulle betala sina grejer spejade jag på en gubbe som nu stod i en annan kassa och som frågade efter nånting från kyldisken...
Å vad dök killen i kassan upp med om inte sill  :O Wtf!

Så då minsann var vi ju faktiskt tvugna att ställa oss å köpa sill å kaviar! Det kan man ju inte leva utan!

Tycker jättesynd om den här killen för han fick springa in och ut å hämta olika sillsorter å fattade först inte att det va kaviar vi ville ha utan frågade om sån där caviar på burk ni vet xD Bara vi i Sverige som har skillnad på kaviar å caviar ;)
Dessutom fick han springa ännu en gång eftersom jag vill ha randig kaviar xD Å sen skulle vi betala var för sig med *hehe* Inte lätt när svenska tjejer ska shoppa ^^


Men vi fick som vi ville till sist och efer att ha åkt den GIGANTISKA hissen ner till parkeringshuset så drog vi vidare mot Cabot Circus för mer sofistikerad shopping ;)





Här sprang vi runt i många timmar å det blev en tröja från H&M för £20, å en t-shirt å en skjorta på New Look (gillar att jag köpte skjortan på barnavdelningen å att jag är lika stor som en 12-årig engelsk unge xD)

Vandrade runt där i några timmar å shoppade tills det bara fanns £1 kvar i plånboken..då va jag tvungen å dra mig tillbaka ;)

Kom hem samtidigt med familjen mfl. som hade varit ute å seglat :) Hade varit sjukt nice å va me å segla nån gång hoppas jag hinner med det me :D


Nu på kvällen har vi käkat middag i Wells med allihopa, käkade en sjukt god pasta med pesto, kycklingfilé å svamp :) Hade supertrevligt å tror vi lätt va det mest högljudda bordet där inne XD
By the way detta låter otroligt men jag tror att alla snygga engelska killar finns i Wells av alla ställen :O Har inte sett alls många när jag varit runt i England men alltid när jag e i Wells på kvällen ser jag massor... Mysko...nästan så vi får ta en pubrunda i Wells nån lördagskväll alltså S....


Mamma skickade mig Anthon bergs mandelägg :) sjuuukt gott...tror det tog en kvart...å jag skojjar inte...att käka upp hela påsen XD haha...nu sitter jag å tuggar på mina Swedish fish ;)
Alla onyttigheter måste va slut inan tisdag för då börjar dieten på riktigt! Skulle egentligen börjat på måndagen men S familj bestämde sig för å va hemma på söndagen när vi egenltigen tänkte ha vår svenska påskmiddag så vi ska ha den på måndag istället :)


PoK
XoXo

Ska sluta klaga...

...ja det ska jag verkligen göra, hatar folk som klagar!

Så dagen idag har varit helt ok...långfredag å båda föräldrarna hemma men jag jobbar iaf, men det e lugnt kunde ju faktiskt varit en vanlig fredag ^^
Har regnat typ till och från hela dagen så hoppas på bättre väder imorn :)

På eftermiddagen drog jag & S å skulle träna...trodde vi ja! Väl framme var det tomt som i graven...så vi bestämde oss för att åka till TK Max i Weston istället ;)
Blev dock inga inköp idag, vi spar oss till imorgon då det blir påskshopping för hela slanten ;)


När jag kom tillbaka hade vännerna till Rich å Stella kommit som ska va här över påsken, Det va ett par å deras döttrar på 14 å 16 år (tror jag...) Dom va trevliga å "min" familj blir så mycket trevligare att vara omkring när det finns andra folk i närheten ;) så många plus där ^^

Vi kollade på Step up å käkade fiskpaj (faktiskt gott :) å hallon-cheesecake till efterrätt :) mumma ^^  Sen kollade vi på NCIA på tv, å efter det drog jag upp på rummet :)
Bestämde även med Elise att imorn kl 07.30 ska vi ut å cykla...nu börjar fasen hårdträningen ;) Dieten får dock vänta till efter påsk, man vill ju ha en svullhelg me påskgodis först ;)

PoK
XoXo

(måste även tillägga att jag dränkte mobilen (sorry Emelie...), Ipoden, kameran (tur att d e en undervattenskamera me ;) å min plånbok igen...så nu blir det the bin bag för den där jäkla läckande vattenflaskan! Hoppas verkligen jag får igång mobilen igen...)

En regnig dag i Bath...

...följde med Anni å mamman till Bath idag...



Hade ju inte direkt nå bättre för mig så...Anni skulle shoppa lite kläder å sådär så va i stan från 10.30 - 14.15 typ sen drog vi hemåt...shoppade ingenting eftersom jag inte pallar när mamman är me å dömmer ut allt man tittar på...(känner mig lite hatisk för tillfället...)

Va sjuukt trött när vi väl kom tillbaka, men visste att jag skulle bli satt i arbete direkt jag klev innanför dörren...
Mamman gick å la sig å vilade och jag följde mina order och satte igång å stryka tonvis med kläder, damma å stöka undan...

Nu ligger jag äntligen i sängen å tar en paus medans tvättmaskinen e igång...

Längtar till lördag när jag å S ska till IKEA å shoppa svensk påskmat :D

PoK
XoXo

...så blev det till sist...

jaa inte va det jag som vann nått på det iaf...

Nä fy, gårdagen gick ut på att dammsuga, putsa möbler, plocka undan, mocka hagen (skulle egentligen Elise gjort men hon kollade mest på å snackade skit, typ att jag ljög om allt möjligt å att jag va så himla lat å att hon va så himla bra...),mer städning,

Efter det så va det lugnt i huset ett tag å jag satt å kollade på Airlane i ungefär en timme innan Anni kom ner å vi skule rida ut (eftersom Elise inte orkade lr "hade tid eftersom hon va tvungen å göra sig iordning för sleep-overn")....

När vi kom tillbaka va kl 17.30 (min arbetsdag ska sluta kl 18.00 - 19.00 ungefär (eller efter att jag jobbat 6h...men det verkade ju inte direkt hända....jobbar alltid från 8.00 å dom timmarna hade ju gått för läääänge sen....)

Mamman hade sagt att vi skulle hämta upp hennes bil vid 15.00-15.30 så jag tänkte att nu kan dom väl inte tro att jag ska spendera min kväll genom att hämta hennes bil....
Men vad tror ni jag fick göra?

När jag träffade mamman efter ridturen så sa jag att jag egentligen faktiskt skulle träffa S vid 18.30 - 19.00 (hoppas att det inte gjorde nått att jag drog in dig i det här ;) för att hon skulle fatta att det var min leeediga tid jag skulle spendera på att hämta hennes bil....men nä...slutsatsen blev att jag fick "berätta för S att jag inte kunde träffa henne"...

På väg till Taunton passade mamman även på att be mig köra en omväg så att hon kunde köpa avmaskningsmedel till hästarna....

På tillbaka vägen följde jag efter hennes bil ett tag (trots att hon körde alldeles för fort...) men tappade bort henne på motorvägen för jag körde ju bara ca 130km/h..........

Resten av kvällen tillbringades framför tvn me Anni (som är den efter Rich som är normalast här...)



Nu måste jag skynda mig å fixa mig för vi ska dra till Bath om 10 min å här sitter jag osminkad i stallkläder å med oborstat hår!

See ya!

PoK

Pissed IGEN!!!

..gahhhhhhhhh!!!!!!!!

Vaknar av att jag hostar som f*n...blä!
Sen hör jag att Stella & Elise e vakna...blä! (vill ha en lugn stund för mig sj på morgonen å käka frukost IFRED!)
Får sen veta att jag SKA skjutsa Stella till Taunton på eftermiddagen eftersom hon ska hämta upp sin bil... BLÄ!!!!!!!!!!

Blir bara så jävla arg att jag tvingas göra så mycket mer än det jag får betalt för!!!!! Om jag ska va nån slags privatchaufför får dom fan lägga på dubbelt på lönen! MINST!

JÄVLA ARG NU!! Om det inte vore för att jag beställt flygbiljett hem å ska till London me Anna i juni hade jag lätt hittat på nån lögn om att jag måste dra hem nu....vore lagom åt dom!





Upp å ner å upp...å ner?

...ja så går humöret under en dag som aupair ;)

Imorse va jag på rätt bra humör frånsett att jag hostade som en kaja...hjälpte ungarna göra klart hästarna för de skulle på terränghoppningsträning :)
Rich som skulle skjutsa dom frågade om jag vill med å kolla på :) å jag sa att självklart om de inte gjorde nått så hängde jag gärna på :)

Efter ett tag kommer Anni på att hon erbjudit mig dagen innan å skjutsa hennes mamma till sjukhuset...å jag säger att eftersom hon inte nämnt det efter det så har det nog blivit ändrat å hon inte har snackat me mig om det...
Dock gick hon in å frågade mamman å efter ett tag ropade hon på mig...

Mamman sa att tyvärr hade det blivit strul så jag skulle skjutsa henne...jag blev
P I S S E D!!!
 
1. Det är som sagt inte mitt jobb å skjutsa omkring henne!

2. Hur i hela friden skulle jag hitta tillbaka sen när jag skulle hem från sjukhuset?!

3. Hon kunde ju diskuterat om jag kunde tänka mig å skjutsa henne först å inte ta det för givet!

4. Det är verkligen inte min arbetsuppgift å jag är ingen slaaaav!!!


Sen tjurade jag ett tag...grr...satte mig vid köksbänken me ett glas vatten å låtsades läsa en tidning (dock stirrade jag bara argt in i tidningen å försökte hålla minen...)

Efter ett tag blir det dags för ungarna att åka å jag hjälper dom in å när jag e klar går jag å sätter mig å surar igen...när Rich går förbi säger han:
- Are you coming then Caroline?
Å jag svarar surt...
- No I couldn't...
Just då kommer Anni in å förklarar varför...å Rich suckar å går iväg för att leta reda på Stella...

Efter ett tag kommer han tillbaka...
- You're coming with us Caroline :)

Haha gillar verkligen pappan...om inte hade jag lätt suttit på ett plan hem nu :P

Blev en kylig dag ute på fältet men lätt mycke bättre än va dagen kunde blivit...



Väl hemma så blev det typ stäääda...för mamman hade lämnat värsta listan på grejer (hämnd?)...plus att jag fick i uppdrag att åka me ungarna å handla påskägg (ägg av choklad med chokladgodis i...weird påskägg...), åka å köpa blombukett till Stella (Get-well-soon-bukett) å lämna in deras trasiga laptop...detta med 2 bråkiga ungar som nästan gjorde så vi krockade pga av att jag inte såg nånting!!!

Väl hemma så tvingades jag baka en äcklig Victoria-kaka...typ torr sockerkaka me sylt..e så less på dom! Det finns ju så många mycket godare kakor å göra...VARFÖR DEN?!

Alltså allvar orkar ja inte skriva mer så blir ett abrupt slut..annars kunde jag skrivt sååå mycke mer...men orkar inte..folk på MSN tjatar på att ja e seg så :P

PoK


Tk Max - shopping ^^

...betyder märkeskläder för halva priset lr mindre :O

Idag va som sagt hela patrasket hemma å det blev att jobba på...kratta hö, stryka kläder, sopa golv mm mm...vid 14 skulle dock mamman å Anni å shoppa å självklart hängde jag på ;)

Vi drog till TK Max igen :) Så jag fick kika på mina jeans igen ;)
Dock har det blivit deprimerande att shoppa eftersom man tänker på hur man ser ut :O översatt hur fet man ser ut! (jag har blivit en tjej lr vad??) ...störande iaf...
Blev lite snabbshopping för vi hade bara 1½ timme på oss innan mamman ville tillbaka igen...efter mycke spring till provrummet blev det iaf en Hilfiger-bh å ett par Psycho-jeans :) så jag va nöjd ^^
Mycket glad när jeansen nu kostade £17 (istället för £45) å bhn £8 (istället för £29)...man sparar ju pengar även fast man shoppar liksom ;)

Det är väl så man ska tänka ;)



Dock va jag lite sur imorse (å kanske kommer bli det igen) för Anni erbjöd att jag skulle skjutsa mamman till sjukhuset i Taunton imorn bitti...alltså hon sa till sin mamma att jag kunde väl skjutsa henne när dom diskuterade hur hon skulle ta sig till sjukhuset...tack för att ni frågar mig först!
Sånt där jag hatar när man alltid är tillgänglig till allt...utan att nån behöver fråga typ...visst d e lugnt när det e sånt som ingår i mina arbetsuppgifter men att skjutsa föräldrarna hit å dit hör inte till dom!
Dom bestämde dock inte hur det blev så jag håller tummarna för att jag slipper!!!


...fortfarande inte frisk...snarare sämre...suck...saknar gymmet allvar!

PoK

Halvsjuk...

...va nog inte bra me klättringen uppför kullen :P

Nä vaknade idag å skulle egentligen ut å cykla me Elise men kände mig lite rosslig så sket i d...
Låg i sängen å kikade på svensk web-tv ^^ till typ kl 13 då vi käkade lunch ...ute i solen faktiskt :)

Sen följde jag me familjen å handla lampor å sånt till ungarnas rum...va också på Tk Max lr va det hette...dom säljer MASSOR av märkeskläder..hittade jättefina jeans från Hilfiger å Roxy men hann aldrig prova dom för mamman va lite stressad å grumpy...S vi får ta en sväng dit å shoppa ^^ kan bli vårat nästa utflyktsmål ;)

När vi kom hem kollad jag å Anni på The Incredibles å Elise drog på sleepover...käkade roast, kokta ärtor å morötter, å ugnsbakad potatis till middag :) nyttigare än på länge ;P Sen kollade hela familjen på en film som hette Away from her, en lite hemsk film om Alzeimer typ..inte så uppmuntrande men den va rätt bra...

Imorn börjar veckan då båda ungarna e hemma hela dagen + mamman...hade nästan varit lugnt me ungarna men mamman kunde jag hoppat över...känner sig verkligen inte som om man kan gö som man vill när hon e hemma å bevakar...jaja...man får väl stå ut en vecka I guess...

Nu hoppas jag på att det blir en varm vecka som tar slut ganska fort å att jag blir frisk så att jag kan gå på den enda aktiviteten man har här...Gymmet!



PoK

Videoinlägg från toppen

...jepp måste ju variera mig litte ^^

Så osminkad å andfådd får ni här en rapport från Cocklake (jaaa byn heter så å jag bor där för tillfället!)

Hoppas det inte är likt ett Kissie-inlägg då blir jag rädd....S är mycke bättre på dom xD



PoK

Oplanerad helg...

....and I like it :D

Jepp äntligen kan man sova ut å slippa vara tillgänglig :P Lr ja man måste ju inte va lika tillgänglig iaf...
Sov till halv 10 idag..skönt...men kändes konstigt å man har inte riktigt koll på vilken dag det är så man blir nästan lite rädd att det skulle varit arbetsdag å att man försovit sig :P

Ner å käkade frukost iaf...flingor, mjölk, banan å hallonsmoothie ^^ (nyttigt vaa? ;)

känner att ja fått nån hosta me...jobbigt men inte så farligt..än iaf ;)
Kanske bra med en pause från träningen i helgen (S föräldrar e här å e så trist å åka sj å träna :P)



Nu har jag kollat på Inkheart, en helt ok film :)
Borde egentligen gå ut för d e soligt...men d blåser...å jag ska följa me familjen å handla lampor sen å jag vet inte när dom drar...så jag stannar inne ett tag till ^^

Ungarna flyttar ner till sina rum nu iaf :) Såå sköönt :) Dock får jag hjälpa till å bära grejer..men jaja extra träning :P


Nä nu ska jag fortsätta slappa å försöka få mina föräldrar att hämta upp ett marsvin åt mig ;) Räddningsauktion-Behm som vanligt ;) men marsvinet kan ju bara inte bo me nån som inte vill ha det...med folk som sålt buren å marsvinet har inte ens nått namn...nä det måste bara tas hand om mig ;) Jag kommer ju hem snart!


PoK

Inget för mig...

...så då kan man alltid kika in på Tjuvlyssnat.se

Å såhär skulle jag också lätt kunna sagt till ungen XD

Bokhandel, Skellefteå

Tjej ~22 tittar på böcker då en flicka ~5 med mamma ~40 ställer sig bredvid.
Flickan tittar ner i leksakaffärspåsen som tjejen bär på.
Flickan: Vad har du för nåt i paketet?
Tjejen (glatt): Jag har köpt en kanin!
Flickan (drar efter andan): En riktig?!
Tjejen (allvarligt och pedagogiskt): Ja! Men jag glömde att göra lufthål, så nu kan det hända att det ligger en liten död kanin där i paketet!
 Mamman stirrar surt på tjejen och drar genast med sig dottern därifrån

Haha skulle inte förvåna mig om jag skulle hitta nått citat som jag har sagt på den där sidan xD särskilt när man diskuterar nått me sina sjukt störda vänner (u know who u r ^^)


Idag blev det ridtur, Gossip Girl, tur till Wedmore, skjutsning till pianolektion å pizza...

Måste även säga att de har sjukt många allt-i-allo-butiker här i England...jag menar...ofta man kan läman in kemtvätten på posten XD

PoK



Salladstrejk...

...lr vad är det för fel??

Idag mockade jag heeela hagen själv bara för att d va så nice väder :) Tog me mig iPoden å gick ut vid 10 å va klar vid typ 12.30...rätt jobbigt men vaddå det e ju lite extra träning å det verkar man ju behöva för att inte gå upp i vikt bara genom att andas för mycke här i England...
Dessutom e det inte fel att va ute i strålande sol å 18 grader i skuggan :D

Resten av dagen (när det blev blåsigare) gick ut på att kolla på dyra hus som va till salu i Florida tillsammans med Anni...verkligen dyyyyra hus ...och sen kollade vi på Yes Man (fick en faktiskt att tänka lite...)

Tjafsade även en del med Elise idag...hon blev skitsur för att ja vägrade köra henne för att hon ville köpa godis idag istället (hade bestämt att det skulle vi göra imorgon efter hennes pianolektion så att jag skulle slippa köra i onödan å förstöra miljön etc etc.)...men iaf detta ledde till att hon började besserwissa sig å berättade massa lögner å "fakta" om olika saker så att hon skulle få mig å känna mig dum...detta är inte ovanligt från hennes sida...

Hon berättade tex. att att man helst ska dricka ett glas citronsaft om dagen för att må bra... och det är jättebra för tänderna att gnugga dom med strösocker för då får man bort plack...(dah...), mm mm mm mm....

När jag sa att det där bara va bullshit (uttryckte det inte riktigt så men hon fattade att ja inte trodde henne iaf) så frågade hon vad jag hade för betyg i de naturvetenskapliga ämnena...typ kemi...*grr* efter det fick hon höra om att jag faktiskt hade läst mycket mer kemi än henne iaf å hade högsta betyg..(kunde inte hålla mig, va tvungen å sätta henne på plats..)
Dock sa hon att hennes lärare som alltid kommer me ren fakta iaf sagt det...himla bra lärare det där...
Sen dess har hon varit allmänt jobbig hela kvällen...hoppas hon e på bättre humör imorn annars...


Sen ringde mamman vid 5 å undrade om jag kunde göra mat...ehm..ja kunde jag väl typ...tack för förvarningen...
Blev potatismos å torra lammstekar :P å en sallad ....sen va jag tvungen å dra till gymmet...


..verkligen omotiverat mördarpass på gymmet...annars kallat Circuit å idag hade vi militärtanten som brukar hålla i Body Pump-lektionerna... mina ben skickade rysning/smärta strålar genom hela kroppen efter träningen...inte så behagligt!
Men nu kan man ju va säker på att man inte kommer bli av med den ständiga smärtan man har varje dag efter olika träningspass...allvar så har jag ALLTID ont nånstans nuförtiden :P


Men iaf när ja kom hem å hade duschat å skulle käka...den inte alltför goda lammstegen å potatismoset...så va typ ALL sallad kvar! Hade gjort typ så mycket som knappt räcker till 3 pers i min familj hemma...men i den här familjen verkar den kunnat räcka till minst 20 till...allvar har aldrig träffat på en familj som e så rädda för sallad...å jag gillar ju sallad så käkade upp typ allt ^^

Vill så gärna käka nyttigare än jag gör här men går ju inte å bara fixa egen mat när familjen äter nått annat...lite jobbigt att det inte e så himla nyttigt...i början när jag kom hit käkade dom rätt nyttigt men kanske bara va en vanefas för mig...för nu kan d bli både det ena å det andra...å gärna mycket vitt bröd å strips...

Gud vad ska jag göra...vill inte rulla hem! Har verkligen inte varit såhär nojjig innan! Men nu är det 5 kg upp! ska 5 kg neeer...

jaja nu ska jag sova lr kolla på film lr nått...för att förhoppningsvis ha en bättre dag imorn...
PoK

Sommarjobb...

...maybe :)

Skickade iväg ett mail till Persåsen där jag jobbade som frukostvärdinna förra året å frågade om de behövde nån som jobbade den här sommaren...



Dom svarade typ på direkten å sa att det va roligt att jag hörde av mig och att de behövde en frukostvärdinna från mitten av juli-augusti...
Hur perfa kan det bli? !

- Är ju precis då jag kan jobba :)  +
- Nära till jobbet å jag kan bo hemma å ha hand om mina djur å rida :)
- Jobbar bara mornarna :)
- Känner folket där :)
- Vet vilka arbetsuppgifter det är :)

Woohoo!
Hoppas det inte blir nått som gör att ja inte kan få det bara... 

...var det nån som sa att det var svårt att få sommarjobb???  ;)

RSS 2.0