Aupairträff i Bristol :D

...and how fun was that! =D

I fredags hände inte mycket....va ute å red en sväng på Hanna, hämtade Anni i Wells, åkte till gymmet på Bums, legs & Tums, drog till Tescos å köpte lite "svullmat" (bla. Ben&Jerrys *yummi*), jag & S åkte hem till mig eftersom min familj va ute å firade Richards födelsedag på nån restaurang i Wells, spicade upp en engelsk äckel-pizza m. lite salami (va fartfarande lika men-& smaklös), roade S me min historia i Bonde söker fru & kollade på avsnitten där jag va me...
Ja det va fredagen det... :P

Lördagen däremot hade mer grejer å bjuda på =D



Vi hade fått nys om en aupairträff på Starbucks i Bristol som en annan svensk aupair ordnat (hannawickberg.blogg.se) så jag & S drog iväg i den röda faran mot Bristol vid halv 11.
Utanför Starbucks träffade vi allihopa som droppade in en efter en, va 3 tjejer från Frankrike, 2 tjejer från Tyskland oxå vi, 3 tjejer från Sverige :)
Sjukt schyssta brudar :D Så otroligt skojj att träffa på lite nytt kul folk å inte bara gamla gubbar å får här ute på vischan :P


Efter en Ice mocha, en lång fika å en massa snack så drog vi vidare mot shoppingen ;)

Å S hittade ett par schysstaa dojjor, nått som bör inskaffas av alla bosatta i England tycker vi ^^


Blev lite butiker på Palm Street men sen bar de iväg mot Cabot Circus ;)

Hittade ett sjukt snyggt par skor (såklart :P) men eftersom jag får min lön på måndagar fanns d inga pengar till dom "måste-ha-skorna"...måste därför såklart tillbaka å köpa dom när jag blivit lite rikare ;)
Å självklart glömde jag helt bort att leta upp en fotoautomat...suck...därför tror jag vi måste dra dit nästa helg me :P
Vad tror du S? ;)

Blev en heldag i Bristol verkligen vi drog oss tillbaka mot bilen (efter att sagt hejdå till hälften av folket å tappat bort den andra hälften ;) vid 18.30 ungefär & det blev till å köra lite mörkerkörning hem men det gick ju prima det me :)

Väl hemma så stannade S & kollade på en film, Zack & Miri make a Porno, en ehm...väldigt originell film som man kanske inte ska kolla på me de yngsta medborgarna...

Sen va d sitta på MSN å sen sova efter en lång härlig dag ^^

TTYN som Paris skulle säga Talk To You Never :P

P
oK

Kommentarer
Postat av: Petra

Hejsan! Kul att hitta blogg fran en annan utlandssvensk. Forstar jag dig ratt haller du pa att soka in till universitet i liverpool. Studerar sjalv till psykolog har i the Pool och gillar verkligen staden och livet har =)

2009-03-01 @ 12:28:51
URL: http://petragron.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hejsan! Förlåt att jag var tvungen att rusa igår!!:/ Hann knappt att komma hem och byta om för party:P Men det var skiiitkul att träffa er!



Nästa gång får vi gå ut och parta:)



Kram!

2009-03-01 @ 16:32:24
URL: http://hannawickberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0