Motivation =

...zero!

Ja för att skriva blogg alltså...
Jepp för dagarna går å inget kul inträffar...bara samma gamla även fast det e nya grejer i skolan men just nu är det bara massa inlämningsarbeten som ska in å bla bla bla blandat med att man ska jobba röven av sig på jobbet!

Som tex. imorse när jag kom till jobbet...började städa...städade lite till å insåg till sist att det kommer fan inte dyka upp nån mer!
Skickade SMS till chefen men hon svarade inte...jaha...så det va fan å speeda på som fan för att överhuvudtaget hinna ta allt innan jag skulle va tvungen å åka till plugget!
Kunde ju inte direkt ta allt särskilt noggrant när man e själv på ett ställe där man egentligen ska vara 2-3 pers för att ta det på en timme!

Nä fy fan...kan ju inte påstå att det är bästa starten på en morgon att stressa röven av sig mellan 06.00 å 07.45 för å sen släng in hunden å sig själv i bilen å i ilfart dra till skolan...

Väl på skolan jobbade vi med inlämningsarbetet till kvart i 10 å sen åkte vi till en hage å mätte kvigor för å se hur mycket dom vägde å sen räkna ut hur mycket de växer på en dag osv.
Sen vidare å kolla på pållar för att kolla å diskutera lite hästgrejer... lunch...springa ut me hunden...sen åkte vi på Ullforum å sen va det att sitta till kl 16.40 å skriva på inlämningsarbetena som fortfarande inte är klara för övrigt...
suck...

Ska nog ta å kolla lite på arbetena nu för att få det överstökat...nä fan jag måste ju duscha!

PoK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0